Servicii
  .

..Pentru cei care doresc sa ne treaca pragul casei in dorinta de a zabovi in aceasta zona le putem oferii toate conditiile pentru a se simti cat mai bine si a dori sa se reintoarca in aceasta zona. Cazarea se face in camere care au toate dotarile necesare:pat dublu si simplu (pliant) la nevoie;T.V, telefon, acces internet;baie comuna cu dus, apa calda si rece.Pentru cei care doresc sa serveasca masa le putem oferi un bogat meniu traditional, majoritatea produselor servite provin din productia proprie( legume, fructe, produse lactate, carne de iepure, porc, vita, pasare).

.

..In perioada vara-toamna padurile si dealurile din jur asteapta pe cei dornici sa culeaga ciuperci, mure, zmeura, fragi, afine, alune de padure pe care le puteti transforma in gemuri, compoturi sau siropuri preparate chiar de dumneavoastra dupa retetele pe care vi le putem pune la dispozitie.

..Datorita faptului ca administratorul pensiunii este angajat al Muzeului de Arheologie din localitate acesta va poate informa asupra istoriei si amplasarii tuturor obiectivelor turistice din zona.Vizitarea monumentelor istorice din localitate reprezinta principala atractie a turistilor romani si straini atunci cand se hotarasc sa vina in zona, dar nu numai acestea sunt posibilitatile de a-ti petrece timpul liber in Sarmizegetusa. In diferite perioade ale anului cei care sunt interesati pot sa faca drumetii in zona muntiilor Poiana Ruscai, Tarcului si Retezat pe care le puteti face pe jos sau cu caruta sau sania trasa de cai pe care le putem pune la dispozitia dumneavoastra.

 

 
.